Liten men glupsk!

Ber att få varna alla känsliga personer som tycker att spindlar och larver och djur som har ihjäl och äter varandra är äckliga. Detta inlägg innehåller inslag av alla dessa företeelser.



image40


I går serverades middag i form av mjölmask (dvs mjölbaggelarver) till de mindre krypen här hemma, de som är för små för syrsorna som de större krypen (fågelspindlarna) äter. Det här är en av de australiska vargspindlarna, en Tetralycosa oraria. Den är än så länge ganska liten men som synes är både jaktförmågan och aptiten stora så det räcker. 

Kommentarer
Postat av: Elin

Det var som tusan... det är ju som om jag skulle få för mig att klämma en elefant på lunchen typ, gjord i tofu såklart, vegetarian som jag är... ;)

2008-01-03 @ 17:48:04
URL: http://mellbrand.blogspot.com
Postat av: mamma

Å fy hundikan så räligt! Har du verkligen kollat att den importerade spindeln är ofarlig - om den äter sådana gigantiska måltider kommer den att bli större än dina andra odjur!

2008-01-05 @ 09:58:32
Postat av: Kajsa

En elefant i tofu? Hmmm...

Vad gäller spindeln så är den ofarlig även om den kommer att kunna bitas när den blir större, och jag vet precis hur stor den blir. Odjur?! Aha, du måste mena terroristerna.

2008-01-05 @ 13:18:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0