Första snön...

I går snöade det, inte för att blev så värst mycket som stannade på marken men ändå. Det stod i tidningen att det skule bli fint höstväder i dag, men det blev snarare fint vinterväder: kallt men sol och klarblå himmel (även om det inte framgår helt tydligt på bilden).



Förra året vid den här tiden var det också strålande sol och klarblå himmel där jag var, men det var ju på Garden Island i Australien där jag gjorde fältjobb då...och något fältjobb hade minsann inte gått att göra här nu! I alla fall inte den typen av fältjobb som jag håller på med. Tyvärr, för jag hade gärna jobbat ute i dag, vädret har varit jättetrist och novembergrått länge nu så det är trevligt med lite sol även om temperaturen är sådär 30 grader lägre än november i Perth...



Kunde förresten konstatera att temperaturen i Perth är 19 grader just nu i skrivande stund. Det verkar kanske inte så mycket, men då får man tänka på att klockan är nio på kvällen där och solen har gått ner sedan länge.


Kommentarer
Postat av: Elle

SNÖ? Uuuhh, snööö...

2008-11-20 @ 15:56:57
Postat av: Kajsa

Hellre snö än grått,regnigt och novembertrist. Som snön snabbt ersattes av när den försvann.

2008-11-20 @ 16:18:17
Postat av: Elle

Nu är det vitt i Malmö. Och tydligen ska det bli soligt och kallt i helgen. Lite kul med snö som omväxlings skull men ovant. Petra blev ju sur på folk som "skräpat ner" eftersom hon trodde det vita på gräsmattan utanför Musikhögskolan var frigolit.

2008-11-22 @ 01:26:54
Postat av: Kajsa

Frigolit! Haha! Åh nej, nu har någon täckt gräsmattan med frigolit igen...



Här är också vitt, det snöade ordentligt i går kväll och i morse vaknade man av snöplogen. Snö är ju fint, det blir mycket ljusare ute och dessutom är det trevligare när det är några par minusgrader än när det är sådär runt noll och fuktigt.

2008-11-22 @ 11:51:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0