Nej se det snöar...!

Julesnön har kommit, och efter flera dagars snöande och en väderleksprognos som utlovar minusgrader åtminstone ett tag framöver lär den inte töa bort å det snaraste. Men med min tur hinner den säkert ändå försvinna tills julafton. Eller ännu värre: Ligga kvar här, men inte i Skåne där jag kommer att vara, vilket skulle vara försmädligt. 

Men just nu är allting vitt, vitt vitt...
Kommentarer
Postat av: Per

Jättefina bilder - Kajsa; vid den här tiden "skall" det ju vara snö - och inte 30 grader varmt! (Fast det var väldigt skönt med värme också.)

2009-12-16 @ 10:00:42
Postat av: Kajsa

Ja, och er variant är ju ganska smart. Åka iväg lite före jul och så hem igen precis till jul - det bästa av två världar.

2009-12-16 @ 11:15:42
Postat av: Elle

Det sägs att det är ovanligt goda chanser för en vid jul även i skåne. Det har snöat mycket i Köpenhamn idag men det är för varmt... det slaskar bort. Dumt hade det väl varit annat med tanke på klimatmötet, bara bra att snön smälter så världsledarna får se med egna ögon att det inte blir en vit jul i den här delen av världen längre.

2009-12-16 @ 13:09:41
Postat av: Kajsa

Här är det full snöstorm just nu. Det snöar vågrätt utanför fönstren och man ser inget annat än de närmaste, suddiga gatlyktorna på Huddingevägen utanför. Det lär behövas ett rejält töväder för att allt det här ska smälta före jul, så förutsättningarna för en vit jul här är nog ganska goda. Jag ska ju inte vara här dock - snön får gärna vara kvar, men det är bara att hoppas att tågen går som de ska så man slipper bli sittande i ett tåg mitt på småländska höglandet i några timmar. Det har ju liksom hänt förr, även utan snökaos...

2009-12-16 @ 23:16:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0