Terrorister!

Det är inte bara fiskarna som har destruktiva tendenser härhemma, så här sköter Doris sina krukväxter:



Det här var en alldeles nyplanterad, skuggtålig liten växt som vill ha hög luftfuktighet och därför (åtminstone så länge den var liten) skulle passa jättebra i Doris terrarium (som är fuktigare än de andras eftersom Doris är en regnskogsspindel). Den klarade sig i tre dagar, när jag kom hem idag såg det ut så här.

Jag kan förstå om den hade råkat bli begravd när Doris är igång med att gräva, men den är i flera delar som ligger utspridda -det här har hon gjort med vilje! Hon är en regnskogsspindel, man skulle kunna tro att hon trivdes med lite grönt i terrariet...inte lätt att inreda terrarier fint här inte. Men hon har en växt till och den står kvar än så länge i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men Doris då!

2009-01-26 @ 18:51:54
Postat av: Annelie

Du skulle bara se hur det ser ut på kontoret när min terrorist har varit där ensam ett tag... Hon har tom tuggat sönder serumrör... Fast är Doris randig?

2009-02-05 @ 23:04:13
Postat av: Kajsa

Nä, hon är faktiskt inte randig! Hon bryter mönstret! Hon är ganska enfärgat mörkbrun med ljusa lockiga hår. Och Kerstin, som annars är värst på att förstöra saker, är inte heller randig. Fast även de har förvisso ett par mer eller mindre synliga ränder på knäna...det kanske räcker.

2009-02-09 @ 00:28:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0