Hitta djuret!

Jag trodde ju att den förra "Hitta djuret" skulle vara lätt, men så var tydligen inte fallet. Jag gör ett nytt försök - hitta djuret, och tala om vad det är för något!


Kommentarer
Postat av: Per

Nej - jag går bet på det här också; i vart fall utan någon ledtråd!

Däremot "ser" jag (och nu skämtar jag inte) ett fabeldjur ganska precis mitt i bild. Ett gråvitt (som stenen) och avlångt smalt huvud med två uppåtstående spetsiga öron; högerörat med en mörk fläck överst. Vänsterögat syns tydligt, medan högerögat verkar dolt (men hjärnan lägger till det). Runt halsen har djuret en svart/vit-rutig Palestinasjal lindad - och kroppen i övrigt verkar klädd i en brun liten ulster. Närmast ser det ut som en sittande/spejande hare. Ser du vad jag ser också - Kajsa?

2010-08-31 @ 20:02:40
Postat av: Anonym

Mitt i bild sitter en gräshoppa. Kärrgräshoppa kanske.

2010-08-31 @ 21:33:09
Postat av: Kajsa

Nej, det är tyvärr inte en gråvit hare i palestinasjal och brun liten ulster. Men du får absolut en guldstjärna för din fantasi Per!Du som svarat gräshoppa/kärrgräshoppa, du är på rätt spår, det är nästan men inte helt rätt - och genom att jag avslöjar så mycket får ju Per också automatiskt en ledtråd? Vem är du förresten - är du månne samma person som svarat anonymt på de senaste ""Hitta djuret" också? I så fall kan du väl ta och hitta på ett fejkat namn om du inte vill uppge ditt eget? Vore trevligt att kunna kalla dig något annat än "anonym"...Om inte kommer jag snart att hitta på ett åt dig för även om jag tycker det är väldigt trevligt med kommentarer i bloggen är det lite trist när de är anonyma.

2010-08-31 @ 22:21:40
Postat av: Per

Tack för ledtråden - men den verkar inte ha samma effekt den här gången. Bilden av den spejande haren är redan alltför inpräntad som sökbild i min skalle; och min - visserligen begränsade men dock - kunskap i kognitionsvetenskap säger mig, att den bilden ligger där den ligger; tills jag får se en tydligare bild av "den riktiga" verkligheten.

2010-09-01 @ 10:20:26
Postat av: Kajsa

Ja sökbilder kan vara svåra att ställa om! Särskilt från något så spektakulärt som harar i palestinasjal och ulster, det förstår jag.

2010-09-01 @ 13:42:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0