Doris

Doris har precis avslutat ett projekt som gått ut på att utvidga hennes befintliga håla och göra en ny ingång. Resultatet blev utmärkt ur både hennes och min synpunkt -det nya hålet vetter mot rummet så att man kan se henne när hon sitter i ingången, vilket man inte kunde innan. Förhoppningsvis innebär detta att den ganska blyga och nervösa Doris nu börjar känna sig hemmastadd och trygg.



Naturligtvis resulterar ett grävprojekt i stora mängder utgrävd jord, och naturligtvis dumpas schaktmassorna i vattenskålen (den röda kanten som skymtar i främre högra kanten). Det här är verkar vara ett standardbeteende hos fågelspindlar -vattenskålen används framför allt som soptunna och allt man vill bli av med dumpas där, såväl schaktmassor som matrester. Undrar varför?


Kommentarer
Postat av: Elle

Det verkar som rena dokusåpan!

2009-01-29 @ 13:06:20
Postat av: Kajsa

Det är alltid dokusåpa med djur, det händer alltid nåt även med så stillsamma dur som spindlar.

2009-01-29 @ 13:09:22
Postat av: Annelie

Dina spindlar verkar ha männsiko tendenser skräp hivar man i havet så ser man det inte och då finns det inte...



Förresten så blir det svårare att posta kommentarer för jag klarar itne att tyda orden så det flera försök varje gång är det jag som är blind eller???

2009-02-05 @ 23:00:02
Postat av: Kajsa

Nä, de kan vara svåra att tyda, de där bokstäverna. Tyvärr kan inte jag påverka hur säkerhetsgrejerna ser ut...

2009-02-09 @ 00:24:56
Postat av: Kajsa

Om man tittar på bilderna i inlägget efter det här så ser man faktiskt att hon har två ränder på varje bensegment. Och lederna mellan bensegmenten är också ljusa, så det blir ju också ränder. ja! teorin håller, med lite god vilja. Nu återstår frågan om randiga katter är mer terroristiska än enfärgade och fläckiga...du får kanske börja höra dig för på gårdarna du besöker som har katter?

2009-02-09 @ 00:31:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0