Senaste nytt...

Senaste nytt är att kaoset i lägenheten fortsätter att öka exponentiellt mot att antalet flyttlådor minskar. Förhoppningsvis kommer trenden att nå en topp, vända och kaoset minska igen. Åtminstone inbillar jag mig det. Men idag införskaffade jag åtminstone en hylla som magiskt löste problemet med förvaringen av kackerlackornas behållare i badrummet. 
 
 Laban gick idag genom besiktningen med glans, inte en anmärkning. Skönt. Och nu när jag skrev det insåg jag att jag totalt glömt bort att som planerat gå ner till fastighetsförvaltarexpeditionen idag och ställa Laban i kö för en parkeringsplats i husets garage - och de har bara öppet en kväll i veckan så nu får jag vänta till nästa. Suck.
 
Jag blev tillfrågad att göra ett inhopp i ett frälsningsarmébrassband idag. Kan bli intressant, det är en typ av ensemble jag inte provat på...men lite nervöst att spela förstakornett. Det var tydligen åtminstone ok att bara vara med som "civilist".
 
 

Kommentarer
Postat av: Per

Något nytt om kaoset i lägenheten?
Ser att du startat upp en "spindelgrupp" på facebook; trevligt - men känner, att jag nog inte har så mycket att bidraga med i en sådan grupp.

Svar: är man intresserad är det helt ok att gå med för att läsa utan att själv bidra så mycket :-). Men du som har en fjärilsslinga har väl sett det finns en fb-grupp även för dagfjärilsövervakningen?
Kajsa

2014-01-22 @ 14:31:44
Postat av: Kajsa

Njaej, kaoset kvarstår. Saker packas upp och saker packas undan, men för varje låda som packas upp blir det en del saker som jag inte vet vart jag ska göra av eller som är beroende av att något annat kommer på plats först innan det kan ställas undan, så efterhand som lådorna packas upp ökar antalet prylar på drift utan någon fast plats i tillvaron. Men det ska nog bli ordning så småningom - nu är åtminstone bokhyllorna uppe vilket innebär att det allra mesta av böcker och pärmar kommit på plats.

Ja, nu finns en spindelgrupp på facebook. Den är en spinoff från ett par olika insektsgrupper där folk brukar ställa frågor även om spindlar, och till sist blev det så mycket spindlar att folk tyckte att de borde ha en egen grupp, så då gjorde jag en. Aktiviteten där handlar mest om att folk dels lägger upp bilder på intressanta spindlar de hittat, eller (oftast) lägger upp bilder där de frågar om någon kan tala om för dem vilken art de hittat. Så hittills handlar det mest om artbestämning.

2014-01-22 @ 22:25:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0