Ballong sedd från balkong

Det är mycket som händer på balkongen. Rasar inte inredningen så är det annat utanför som rasar. Idag beundrade jag den härifrån ganska vanliga synen av ett par luftballonger i solnedgång mot Stockholmshorisonten då en av dem kom närmare och närmare. Jag hämtade kameran och tog en bild eftersom mamma undrat just om inte luftballongsäsongen börjat här, så jag gick och hämtade telefonen i avsikt att ringa och be henne skajpa så hon kunde få se utsikten på distans (vacker solnedgång med ett par luftballonger är himla snyggt).
 
Men när jag kom tillbaka efter den korta stund det tog mig att hämta telefonen befann sig plötsligt den ena ballongen på vad som såg ut att vara vanskligt låg höjd. den gick ner och till sist försvann den mellan träden någonstans längs vägen som leder härifrån mot Flemingsbergs centrum och måste helt enkelt ha landat där. Den andra ballongen närmade sig med vad som måste vara så ungefär maxfart för en luftballong och landade den också. De måste ha landat på vägen, för det finns ingen annan öppen plats så nära åt det hållet att ta ner en ballong på, förutom någon parkeringsplats men de brukar vara ganska fulla om kvällarna. Där slutar dramat, jag vet inte varför ballongen landade här, om det var en nödlandning och vad den i så fall berodde på?
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Per

Hos dig händer det uppenbarligen "grejor"; får erkänna, att jag inte läst din blogg på ett tag. Men jag skall ta igen det nu. Lycka till med balkongrestaureringen!
Själv funderar jag på att lägga ner min blogg nu, när den snart närmar sig det 1000:e inlägget. Den var egentligen bara tänkt för en kortare period, när Johan vistades i Melbourne 2009/10. Men nu är det fortfarande rätt många som läser bloggen - så beslutet är inte helt självklart.

2014-06-04 @ 09:21:49
Postat av: Kajsa

Erkänner att jag varit dålig på att läsa din blogg också på sista tiden - men ska ta upp läsandet igen och hoppas att du fortsätter!

Svar: Ja nu har jag verkligen varit dålig på att skriva! Urusel! Lite är det för att jag jobbat med hemsidor på sistone och då blir det inte att man tar hand om sina egna. Ska försöka bättra mig...
Kajsa

2014-06-06 @ 22:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0