Mera tattoo...

En föreställning avklarad, en kvar. Smått irriterande var den polishelikopter som valde att hovra över Östermalm under i stort sett hela föreställningen i går(undrar om de tittade på tattoot där uppifrån?) - trist för publiken som betalat pengar för att lyssna på musiken. hoppas att de kan hålla sig borta i dag. Orkesterledningen försökte ringa polisen men kom inte fram...

Rolf och Mats tar det lugnt inför föreställningen. I bakgrunden syns vår lyra, som nyligen begåvats med en prydnad i form av ett sjövärnskt ankare.



I övrigt avlöpte det hela bra, trots en del problem med rättningen (på grund av bland annat överdriven steglängd i nerförsbacke)  i finalen där vi, dragontrumpetarkåren och arméns musikpluton gjorde något slags gemensamt fig. Slow march i nerförsbacke till "Pirates of the caribbean" visade sig vara ett riksfyllt moment...men det gick väl hyfsat i alla fall även om leden inte var helt raka. Vårt eget fig gick bättre även om det inre av de två långa leden vi hamnar på i konsertuppställningen också var ganska slingrigt. Förhoppningsvis går det bättre i dag. 


Säkrast att öva på honnören när man har orkesterledningen bakom ryggen (dirigent, ställföreträdande ordförande och stavförare).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0