Ystad tattoo

Pga Finlandsflytt missade jag ju Ystad tattoo,en resten av min f.d. blåsorkester, nyblivna hemvärnets musikkår Södertörn (f.d. sjövärnskårens musikkår), var där och roade sig tydligen med att lära ut Washington Post-delen av vårt fig till de andra hemvärnskårerna som deltog. Rättningen är lite si och så, särskilt i sista delen ;-). Men de ser ut att ha haft trevligt. HvMK Södertörn i vita mössor och damasker. Vet inte om länken nedan funkar, men prova och se!   

http://www.facebook.com/video/video.php?v=285101388185392

Kommentarer
Postat av: Per

Jo nu funkar den!

Med tanke på att tre orkestrar skulle samsas om utrymmet och marshera samtidigt - och dessutom spela - var väl rättningen ganska OK; i varje fall hos Södertörnarna.

2011-10-05 @ 20:25:00
Postat av: Kajsa

Jo, men det svåraste sista momentet (Washington post, i synnerhet "vågrörelserna allra sist) var ju också hämtat från vårt fig så Södertörn ska ju faktiskt kunna det bäst. De andra, i synnerhet de närmst kameran kunde ansträngt sig lite mer dock - i en sådan situation är det vettigt att låta bli att spela om man inte klarar att går rakt och koncentrera sig på att hålla rättningen istället, med tre orkestrar är det många nog somspelar ändå, varav en (Södertörn) som kan det här stycket och figpartiet utan och innan utan noter.

2011-10-06 @ 10:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0