Grattis bloggen!

I dag fyller denna blogg ett år!  Det förtjänar en fanfar! En sådan får representeras av sjövärnskårens musikkår.



Under det gångna bloggåret har det blivit 134 inlägg, detta inräknat. Och då saknas nästan helt  inlägg från förra hösten när jag var i Australien eftersom jag hade en specilell reseblogg för den perioden. Egentligen borde alla inlägg på australienbloggen också räknas in, för hade jag inte gjort en egen blogg för Australienresan hade de ju legat här de också. Nåja. Det första inlägget på bloggen handlade om förra årets Asköprovtagningar, och konstateras kan att de provtagningarna var arbetsintensivare än de varit i år (vi hade mycket mer att göra) men också mycket problemfriare eftersom vädret var väldigt mycket bättre.




För övrigt är djur och natur och fältjobb de ämnen som främst avhandlats på denna blogg, samt blåsmusik, och många bilder på framför allt spindlar och skärgårdsnatur har det blivit. De här ovan och under är från årets Asköexpedition.



Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilken kanonfotograf du börjar bli. Bilderna är otroligt vackra. Grattis till firandet av bloggen och det är alltid lika roligt att se vilka äventyr du är ute på. Fortsätt skriva!

2008-08-11 @ 08:24:01
Postat av: Elle

Grattis till bloggjubiléet! Du lyckades få in väldigt många spindlar i den där sista bilden...

2008-08-13 @ 13:52:48
Postat av: Kajsa

Japp, många spindlar är det!

2008-08-13 @ 18:02:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0