Det är bara lördag...

Eller rättare sagt, alldeles nyss blev det faktiskt söndag. Men jag tycker inte att det känns som om det är en hel söndag kvar av helgen och det är ju trevligt när man känner så för en gångs skull, oftast är ju helgerna för korta. Dessutom har jag hunnit göra mer av jobbet på min poster än jag trott att jag skulle få gjort till nu, vilket innebär att jag kanske inte behöver ägna precis hela söndagen åt postern  heller, vilket var vad jag planerat. Men jag gjorde en hel del i går och ännu mer i kväll (nä, i går kväll blir det ju) efter att jag kom hem från en spelning med Solna Brass. Så jag är rätt nöjd, och nu ska jag gå och lägga mig. Gonatt!

image50


Denna eleganta spindelbild har Elin fixat till mig, den ska sitta i väldigt stort format ovanför själva postern på konferensen är det tänkt.

Kommentarer
Postat av: mamma och pappa

Tänk att något så hemkt kan få en framträdande roll på postern - fast den är ju ganska elegant om jag ska vara ärlig.

2008-01-27 @ 09:54:43
Postat av: Kajsa

Ja visst är den fin! Det är den svartvita strandvargspindeln (samma art som äter en larv på en annan bild i denna blogg) och Elin har gjort massor av versioner att välja mellan åt mig. Men det blir den här tror jag, eller möjligtvis en svartvit.

2008-01-27 @ 12:08:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0