Ett kontrastrikt lördagsprogram

Elin är och hälsar på, och som vanligt när Elin är och hälsar på händer det mycket. Jag fick en jättefin kortlek med småkryp på och jättefina pepparkaksformar av henne som hon köpt på bokmässan i Göteborg, och därför beslutade vi att vi måste baka pepparkakor även om det inte riktigt är säsong. Men med så här fina formar, vem kan vänta ända till december?



På lördagen hade vi dock ett program med en smått underlig sammansättning. Vi inledde med ett besök på stockholms herpetologiska förenings terrariedjursmässa där vi beundrade ödlor, ormar och spindlar. Elin och jag blev båda förtjusta i lockiga Brachypelma albopilosumspindlar och det slutade med att en sådan följde med hem (Elin blev också mycket förtjust i en metallskimrande blå Avicularia versicolorunge men någon sådan blev det inte). Men det blev alltså ett lockigt tillskott till menageriet, vid namn Doris.



Därefter åkte vi hem, gjorde en pepparkaksdeg för bakning på söndagen och hade sedan svårt att hitta en klädsel som skulle fungera på båda kvällens två planerade evenemang. Det första av dessa var baletten Gustav III på kungliga operan. Det var fint och trevligt på alla sätt, med fin musik -bland annat musik från Webersymfonin vi spelade med Solna Brass i våras.


.

Efter operan fortsatte vi till The Dubliners för att lyssna på bandet Pure Malt, och kanske framför allt beundra bandets backdrop med loggan Elin gjort åt dem.

Stolt Elin.

Bandet


En kontrastrik dag alltså: Först kryp- och kräldjursmässa, sedan balett, och så avslutning på puben med irländska och skotska visor.

Kommentarer
Postat av: Annelie

Doris var ju jättesöt då blir det pälsvård för hela slanten nu då? (-;

2008-09-28 @ 18:55:31
Postat av: Kajsa

Jo, pappa påstod att hon behövde klippa sig...

2008-09-28 @ 19:49:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0