Tensta terroristcentrum

(vad säger FRA om denna rubrik tro?)

Det är rent märkligt vilken anarki som alltid råder här hos mig. Alla djuren är terrorister (ja inte kackerlackorna i förra inlägget, än i alla fall -de har grävt ner sig allihop och gör inget väsen av sig alls) och den senaste händelsen här hemma får mig verkligen att undra -nu terroriserar till och med datorn folk på eget bevåg.

När jag kollade mail i går kväll (söndagkväll, alltså) upptäckte jag ett mail från en person i Bern som jag bara nätt och jämt kände igen namnet på -jag mailade honom när jag anmälde mig till konferensen i Bern förra sommaren. Han mailade mig för att han fått ett mail om ovannämnda konferens och var ganska förvirrad över detta -konferensen hade ju varit! Och nästa är inte förrän omett halvår och den är förstås inte i Bern. Han har alltså fått ett mail jag skickat i augusti en gång till, nu. Mycket märkligt. Men vi har precis bytt server på Botan så jag skyllde på att något strulat där, och fick efter att jag mailat vår mailansvarige svar i dag att jag troligen hade rätt (skönt, tänk om det vore ett virus).

Servern har alltså skickat ett mail jag skickade för ett halvår sen en gång till. Det är dessutom ett mail som jag själv inte kunnat skicka igen, så det är ingen risk att jag tryckt på skicka av misstag - jag har slängt allt innehåll i "sänt"-mappen i mailen flera gånger sen dess. Och det här skickade mailet hamnade heller inte i skickatmappen nu. Jag hoppas verkligen verkligen att det var en engångsföreteelse för annars är det ju lite pinsamt. Tänk er skräckscenariot, att servern skickar alla mail jag skickat det senaste halvåret (eller mer!) en gång till! Alla får massa mail från mig som är jättegamla och total inaktuella. Hoppas inte. Men får någon mail från mig som inte verkar vettiga så är det alltså det här det beror på.

Kommentarer
Postat av: Elle

Jag har inte fått några gamla mail!

2009-02-10 @ 09:07:40
Postat av: Kajsa

Bra! Jag har itne hört något från någon annan heller sedan incidenten med han i Bern, så jag hoppas att det var en engångsföreteelse.

2009-02-10 @ 15:04:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0