Tomtar på loftet?

Nä, men väl vid bron. Trädgårdspyntet har invaderat Sandhålet, och trädgården på gården prunkar av såväl blommor som pynt. Det senaste tillskottet är ett par tomtar som står på vakt vid bron över rabatten...



Och de är inte ensamma. Om man tittar snett till vänster ovanför bron på bilden ovan så hittar man en hel liten gåsfamilj på promenad. Med pappa gås i hatt och mamma gås i sjalett!

 


Och så har vi en hel flock av träfåglar också. De flygande svartvita gässen..




...och de konstiga betande vadarna (de är fler än på bilden, men de är lite utspridda så alla fick inte plats).




Till det kommer diverse målade stenar, krukor, regnvattensmätare i plast, fågelholkar (men dem har jag inget emot!) och märkliga smidesjärnshistorier.




Det är tur att det faktiskt finns riktiga blommor och djur också! Vilka enligt min åsikt är väldigt mycket mer dekorativa.













(och skulle möjligtvis inte amiralen på bilden ovan vänligen kunna bege sig ner från rönnen, flasha sina stiliga gradbeteckningar i rabatten och kommendera tomtarna vid bron vänsterhögerommarsch?) 

Kommentarer
Postat av: Per

Håller verkligen med om slutklämmen; den sortens grannlåt passar väldigt dåligt in i naturen. Tacka vet jag naturens egna sceneridekorationer - som du också visar på de övriga bilderna (utan tomtar m m).

2011-06-06 @ 23:15:25
Postat av: Kajsa

Nu är ju trädgården inte direkt natur, men jag tycker nog inte de passar in så bra där heller. Det är framför allt mängden som är problemet - de som sköter gården där jag bor måste verkligen gilla den här typen av trädgårdspynt! För övrigt har vi även plastblommor i entrén...

2011-06-07 @ 08:19:02
Postat av: Atte

Hi hi, nog är det lite roligt att det är just du som råkat hamna mitt i en kitchträdgård! Men om det hade varit din trädgård hade du fått det att fungera, det är liksom det som är grejen tror jag, själva finessen har uteblivit.

2011-06-11 @ 16:25:04
Postat av: Kajsa

Här får de det inte att fungera kan jag säga. Jag vet inte om man kan klassa det som kitch ens, snarare överdrivet puttinutt. Vilket är synd för det är jättefint med mycket blommor, det är bara trädgårdspyntet som är för mycket. Och i dag kom hammocken också upp (inget fel med hammock, men den ökar liksom på det hela ytterligare). Nä, nu ska jag åka och bada...

2011-06-11 @ 16:40:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0