Den stjärnögda

Det var tydligen väldigt svårt att gissa vem ögonen tillhörde, och det är fullt förståeligt. Här kommer en bild till där jag zoomat ut liiite - så nu får ni ett helt porträtt som ledtråd.
Och jag kan säga att det är ingen tillfällig tillfällighet att ögonen ser ut så här - det gör de på alla bilder jag har av det här djuret som är tillräckligt bra för att man ska kunna zooma in nära nog.


Kommentarer
Postat av: Per

Så värst mycket lättare att gissa blev det ju inte, tycker jag. Idag när jag läste om evolution (i kursboken), stötte jag på en bild av en spigg (stickle-back) och den hade ett svart jätteöga; stort som halva huvudet - och då tänkte jag på din bildfråga. Så nu tror jag på fisk - fast ingen mal, för den har väl tömmarna neråt?

2011-03-27 @ 19:46:05
Postat av: Per

Nej, nej - fisk är det såklart inte; utan en fjäril - en smygare förslagsvis!

2011-03-27 @ 19:50:58
Postat av: Kajsa

Jag avslöjar inte än om det är rätt eller inte - men snart snart...men jag är glad att du efter att ha sett huvudet insåg att det inte var en fisk för det hade inte bådat gott för dina prestationer på ekologikursen om du hade blandat ihop ett sånt här djur med en fisk.Spigg är för övrigt väldigt vackra fiskar, särskilt hannarna i rött och blått när de leker.

2011-03-27 @ 22:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0