Återupptagen ryttarkarriär?

Har idag anmält mig till min första ridlektion på väldigt många år - på lördag är det dags, och jag längtar! Få se hur stället är och hur det går...hästarna i stallet är åtminstone lite mindre än den bjässestora Shire-Frieserhästkorsning jag hamnade på senast jag red.
 
 

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Och kanske kan jag, den här gången eller nån annan gång, få med mig en kamera till det här stallet så att jag har någon annan bild än den här på From att variera mig med när jag behöver en bild av en häst här på bloggen?

Och om vi antar att ridskoletestet på lördag utfaller till belåtenhet, dvs att det är ett hyfsat trevligt ställe att rida på, så leder ju det antagandet till att man även kan anta att det kommer att bloggas lite mer på ämnet hästar här på bloggen framöver än tidigare. Och då kan det ju bli ganska tråkigt om man bara har en enda ok hästbild att illustrera de där blogginläggen med, menar jag, oavsett hur snygg hästen ifråga är (för snygg är han ju, From. Om än inte from. Vilket jag hoppas att hästen jag ska rida på på lördag är.).

2012-10-03 @ 18:51:45
Postat av: Per

Men akta tårna dina!

2012-10-03 @ 22:45:10
Postat av: Kajsa

Ska försöka. Förhoppningsvis är fötterna lite mindre också på de här.

2012-10-03 @ 23:05:13
Postat av: Kajsa

Tårna klarade sig dock undan From med blotta förskräckelsen. Detsamma gällde tyvärr inte kängan jag hade på foten.

2012-10-04 @ 21:54:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0