Glad påsk!

 
 
 
Ber om ursäkt för att det inte hänt något på bloggen på jättelänge. Förhoppningsvis blir det bnättring snart, men till dess - glad påsk på er! Som ni ser har jag inte ens tagit ett nytt påskkort, så ni får en favorit i repris.
 
Men det är liksom svårt att tänka sig att det är påsk när det är så vintrigt. Man hade ju velat att det skulle se ut så här ute:
 
 
Men istället ser det ut såhär:
 
 
 
Vackert- ja. Fint soligt väder - ja! Vår - nej. Man kan dock ana att den är på väg - det börjar bli varmare, eller rättare sagt står solen högre och värmer lite på dagarna, men om nätterna kan det fortfarande gå ner mot tio minus så vår kan man inte direkt kalla det...samtidigt rapporteras det att vargspindlarna redan är vakna så långt norrut i Sverige som i Stockholmsområdet. Jaja, stallet där jag rider håller åtminstone öppet trots påskhelg, så jag hoppas kunna fira påsk med en ridtur i solen imorgon.  

Kommentarer
Postat av: Per

Jättefina bilder! Fick precis en liknande dagsfärsk vinterbild (vinterväg med höga snövallar) från Baldringe. Här i Lund är all snö (just nu) borta och nu på morgonen skiner solen för fullt - härligt!
Glad påsk själv!

2013-03-31 @ 09:45:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0