Igår var det en dag som inte är dagen idag...

...och imorgon är det en dag det med.
 
Det är något galet när man tittar på blogginlägget från igår och är helt övertygad om att man skrev det idag. Kan bero på att jag verkligen gjort precis exakt samma saker idag som igår (och i söndags), dvs jobbat. Bara jobbat, och med samma saker. Till sent på kvällarna (jaja, jag skrev faktiskt det där blogginlägget igår vid elvatiden på kvällen när jag bestämde att det faktiskt var dags att sluta jobba). Och därmed har jag inte gjort alla saker jag behöver göra som inte är jobb: Diska, städa, slänga sopor, mata spindlar, handla, öva trumpet (konsert på söndag), få iväg bilen till verkstan...För tyvärr är det lite besvärligare (i vissa fall omöjligt) eller tar emot mer att göra dessa saker klockan elva på kvällen än att blogga klockan elva på kvällen, så därför bloggar jag även ikväll medan soporna fortfarande behöver slängas, disken behöver diskas, kylen behöver fyllas, bilen behöver åka till verkstan och trumpeten behöver spelas. Och imorgon kommer jag säkert att jobba lika mycket och röra ihop dagarna ännu mer. Jag har dåligt samvete för att jag fortfarande inte sett till att hitta litteratur åt de där uppsatsstudenterna (det var andra jobbsaker som hade högre prioritet) - men det är ju helt normalt att forskare laddar ner vetenskaplig litteratur om nätterna, det har vetenskapligt bevisats (och nämnts tidigare här på bloggen). Men jag hade faktiskt tänkt att jag skulle försöka undvika att varje arbetsdag blir en elva-tolvtimmarsdag och just nu lyckas jag verkligen väldigt dåligt med det (dagens förhoppningsvis sista jobbmail gick precis iväg, 23.20). 

Kommentarer
Postat av: Per

Hördu - jag är övertygad om, att något är skumt med dateringen hos blogg.se. Översiktsstatistiken för min egen blogg säger, att dagens datum är 5/11? Såvitt jag vet är idag dagen då Gustav II Adolf år 1632 föll i och drunknade i en jättegryta rykande ärtsoppa vid Lützen; dvs 6:e november - som då var en torsdag!

2013-11-06 @ 08:41:29
Postat av: Kajsa

Ja, och idag är den sjätte november även här i Finland - där dock inte Gustav den II Adolf uppmärksammas, trots att han vid sitt frånfälle var kung även här.

2013-11-06 @ 19:26:17
Postat av: Kajsa

Din kommentar här är dock daterad den 6 november.

2013-11-06 @ 19:26:49
Postat av: Kajsa

Och min på min översiktssida är datumet också rätt.

2013-11-06 @ 19:28:07
Postat av: Per

Jodå - på de ställena har det hela tiden varit rätt datum, men det gällde översiktsstatistiken som i mitt fall tidigare idag (6/11) bara sträckte sig till den 5/11. Men har man sett på tusan - nu ikväll har även jag begåvats med en dag till; nu visar statistiken plötsligt rätt sistadatum?

2013-11-06 @ 22:40:33
Postat av: Kajsa

På min var det rätt även där :)

2013-11-07 @ 11:49:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0